Inloggning

Användarnamn:

Lösenord:




Matskola

Här kan man få tips och råd om tillagning och diverse som kretsar kring måltiden t.ex. hur man groddar men också vad man ska tänka på vid dukning och servering. Under rubriken hälsoaspekter kan man lära sig skillnaden mellan olika typer av vegetarisk kost. Här finns också en beskrivning av tallriksmodellen och uppgifter om matkostnader. Dessutom ges information om olika livsmedel och deras användningsområde.

TIPS! Ta gärna en rundtur i matskolan och hitta just det som du vill veta mera om.

Ordlista

Ibland kan man vara osäker på vad ett visst ord betyder t.ex. tranchera. Därför har vi skapat en ordlista. I den kan man läsa att tranchera betyder "Skära kött, fågel eller fisk i skivor och lägga upp på fat för servering."

Kika i ordlistan »

Filmer

Vi har samlat alla filmerna i en lista så att du på ett enkelt sätt kan hitta filmen du söker.

Titta på filmerna »